Nieuws & aankondigingen

Onze leerkrachten organiseren naast het lesgeven heel wat activiteiten waarin uw zoontje of dochtertje zijn talenten kan tonen. Ook de ouderraad organiseert voor leerlingen en ouders leuke activiteiten op een avond of tijdens het weekend.

Hieronder staan verschillende blokjes over evenementen in onze school. Indien u op ‘lees meer’ klikt, krijgt u meer uitleg en/of foto’s te zien.

28.04.2023

Vredesklassen vrijdag 28 april

Wat een geweldige week hebben we beleefd. Nog enkele sfeerfoto’s van de laatste dag en de kamers . . .

lees meer

27.04.2023

Vredesklassen donderdag 27 april

HAPPY BIRTHDAY voor Jackton! Wat een topdag vandaag. Het zonnetje was weer van de partij en we hebben heerlijk kunnen go-carten, kajakken, vlotten en waterfietsen . . .

lees meer

26.04.2023

Vredesklassen woensdag 26 april

Een voormiddag in de Iep: laddercompetitie met Rik als winnaar en wat vrij spelen. Het deed even deugd na 2 drukke dagen. In de namiddag hebben we Ieper ontdekt en . . .

lees meer

25.04.2023

Vredesklassen dinsdag 25 april

Een fietstocht over de heuvels van de westhoek. Een belevenis. En uiteraard ook stilstaan bij de hevige strijd tijdens WOI in het museum van Passchendaele en de Britse begraafplaats Tyne . . .

lees meer

24.04.2023

Vredesklassen maandag 24 april

We zijn in de regen vertrokken, maar gelukkig was op het strand het zonnetje van de partij. Echt genieten dus . . .

lees meer

24.03.2023

Carnaval in de kleuterschool

Enthousiaste kleuters met fantastische kostuums, een modeshow op de rode loper, lekkere chips en een leuk dansfeest… allemaal ingrediĆ«nten om er een geslaagd carnavalsfeest van te maken . . .

lees meer

11.09.2022

De 8 van Brasschaat

Onze leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar promoten het rijden met de fiets in Brasschaat tijdens de 8 van Brasschaat. Samen met een heleboel andere Brasschaatse kinderen reden ze . . .

lees meer

19.06.2022

REIS ROND DE WERELD!

Voor ons volgend jaarthema zouden wij graag heel veel kaartjes ontvangen vanuit alle plekken van de wereld. Denken jullie tijdens jullie reis even aan ons om iets op te sturen . . .

lees meer

19.03.2020

Een school voor groot en klein

In een aangenaam en groen schoolklimaat vinden heel wat kleuters en leerlingen in onze kleine en familiale school een eigen weg naar een getuigschrift lager onderwijs. We leren onze kinderen . . .

lees meer