Leden

In onze ouderraad zitten een aantal zeer gemotiveerde mama’s en papa’s uit kleuter- en lagere school. Zij denken mee na over de organisatie van activiteiten voor ouders en leerlingen van de school. Ook bij de uitvoering helpen wij mee.
Daarnaast is er ook een lijst van ouders die als helpende hand een engagement opnemen bij de ouderraad. Zij helpen bij de uitvoering van één of meer activiteiten.
Indien u zich graag inzet bij de activiteiten van de ouderraad ten voordele van alle kinderen van de school, kan u contact opnemen met de directie, de voorzitter van de ouderraad of een mailtje sturen naar ouderraad@materdeidriehoek.beSara is mama van Leon (L1) Ze is de verslaggever van de ouderraad, houdt een oogje in het zeil op de Facebookpagina en staat in voor de communicatie met de ouders via Smartschool.

Ilse is mama van Sebastiaan (K1) en sinds dit schooljaar nieuw in de ouderraad. Ilse zorgt er mee voor dat er regelmatig iets op de Facebookpagina verschijnt. En wie weet… Misschien volgt er ook nog wel eens een Instagrampagina

Wim en Amber zijn de (plus)ouders van 7 kinderen, waarvan er nog 3 op onze school zitten: Lexi (L5), Otis (L3) en Milo (K1) Wim is penningmeester en zorgt er dus voor dat alle financiën kloppen! Hij zit ook in de schoolraad. Bovendien zijn Wim en Amber de man en vrouw achter de mailbox.

Mieke is mama van Lily (K4), Louis (K2) en Odette. Ze sloot zich dit schooljaar aan bij de ouderraad en zorgt er mee voor dat de Facebookpagina en de info op de website up to date blijven.Elise is mama van Seth (L3) en Len (L2). Ze zetelt ook in de schoolraad en is dus van heel wat op de hoogte!